Cursussen

Open Ateljee  (doorlopende cursus) dinsdagavond 19.30 – 21.30 uur en vrijdagochtend 10.00 – 12.00 uur

Het open atelier kan door iedereen worden bezocht die lekker een ochtendje wil tekenen, schilderen of boetseren naar voorbeeld of uit de losse hand. Tafels, ezels alsmede enig gereedschap zijn aanwezig. Overige materialen zijn tegen betaling verkrijgbaar. Ik begeleid je graag in je kunstzinnig proces. Ervaring is niet nodig. Naarmate je langer bezig bent, krijg je meer inzicht en vaardigheid. Ook kan over het werk worden gediscussieerd met andere deelnemers wat vaak tot betere resultaten leidt. Aan het einde van de les bekijken we gezamenlijk het gemaakte werk.


Kosten € 13,00 per keer of € 115,- voor een 10-rittenkaart incl. koffie en thee

Docent: Sietske Dusseljee


Open Ateljee vrij werken (doorlopende cursus) vrijdagmiddag 13.30 – 16.00 uur

Dit ateljee is speciaal bedoeld voor diegenen die zelfstandig een werkstuk willen (af)maken. Of voor degenen die atelierruimte thuis missen. Op dit Ateljee werkt u in gezelschap van anderen die ook hun eigen werkstuk maken. U kunt gebruik maken van de tafels en ezels etc. Er is vanzelfsprekend mogelijkheid om ideeën uit te wisselen of advies in te winnen. Voor koffie/thee en wat lekkers wordt ondertussen gezorgd.


Kosten 9,00 per keer, € 42,50 voor een 5-rittenkaart of € 75,- voor een 10-rittenkaart  incl. koffie en thee

Begeleiding: Sietske Dusseljee


Intuïtief Kunstzinnig Werken (doorlopende cursus )woensdagavond

19.30 – 21.30 uur

Zou je graag vanuit jouw eigenheid willen schilderen of eens op een andere manier kunstzinnig bezig willen zijn? Dan is intuïtief werken misschien wel wat voor jou! Je hebt hier geen speciale ervaring voor nodig.

Intuïtief kunstzinnig werken is het verkennen en naar buiten brengen van je binnenwereld via kunstzinnig medium.

Door middel van korte opdrachten help ik je op weg waarna je verder werkt vanuit eigen inspiratie en zodoende tot beeld komt. Je kiest daarbij je eigen weg waarbij voorop staat dat alles er mag zijn – niets is fout.

Ik enthousiasmeer en ondersteun je graag bij je ontdekkingstocht. Je maakt kennis met de verschillende materialen, (acryl, oliepastels en softpastels, houtskool e.d), experimenteert met diverse technieken en mengt je eigen kleuren.

In deze cursus gaat het vooral om het plezier en de ontspanning èn tegelijkertijd maak je je eigen creatieve creaties.


Kosten € 17,50 per keer of € 160,- voor een 10-rittenkaart  incl. koffie en thee.

Docent: Sietske DusseljeeDe beeldelementen ( 2013)

In deze cursus wordt elke les gewerkt vanuit een andere invalshoek, hierbij nemen we als uitgangspunt de beeldelementen (energie, toon, kleur, vorm, lijn en diepte). Na een theoretische inleiding op het beeldelement volgen een aantal korte opdrachten van waaruit intuïtief kunstzinnig wordt gewerkt. Aan het einde van de les kunnen we het gemaakte werk bespreken. Deze cursus vormt een verdieping op het Intuïtief Kunstzinnig Werken maar kan ook als basis hiervoor worden gezien.


Docent: Sietske Dusseljee

HOME    CURSUSSEN    WORKSHOPS    CONTACT